Gradite budućnost u Metal-asu

Mi u Metal-asu pridajemo važnost stvaranju radnog prostora u kojem možete razviti svoje vještine i napraviti vidljivu razliku u industriji metala. Postanite dio našeg tima i započnite putovanje ličnog i profesionalnog razvoja.

Partneri koji nam vjeruju:

Otvorene pozicije

Varioc

Za naš tim tražimo stručnog i predanog zavarivača. Upotrijebite svoju stručnost u izradi vrhunskih metalnih proizvoda i razvijte još više svoj potencijal u industriji.

Nadzornik proizvodnje

Postanite supervizor proizvodnje pokrećući inicijative za stalna poboljšanja i vodeći proizvodno osoblje. Također, blisko sarađujte s drugim odjelima za optimiziranje procesa, obezbjeđujući vjerodostojnu isporuku naših proizvoda.

Agent prodaje

Iskoristite svoju sposobnost prodaje i vještine stvaranja jakih odnosa za razvoj strateških partnerstava i prihvatite priliku za razvoj, doprinoseći uspjehu naših klijenata i naše kompanije.

Podrška lokalnim potencijalima

U Metal-asu, svjesni smo važnosti pružanja podrške lokalnim potencijalima Bosne i Hercegovine. Naša osvještenost ide iznad samog pružanja pozitivnog i motivirajućeg radnog okruženja; naš cilj je da budemo dio promjene paradigme koja će podstaći talentovane ljude da ostanu u našoj zemlji, te da vide potencijal u izgradnji uspješne karijere ovdje.

Nudeći različite projekte za klijente u Bosni i Hercegovini i Evropi, prilike za profesionalni razvoj, konkurentne naknade, te kulturu timskog rada i međusobnog poštovanja, motivišemo naše zaposlenike da iskoriste svoj puni potencijal. Pridružite nam se u Metal-asu, i postanite dio naše misije da obogatimo našu zajednicu i potaknemo svjetliju budućnost Bosne i Hercegovine.

Kontaktirajte nas i istražite mogućnosti

Ako razmišljate o karijeri u Metal-asu, voljeli bismo se povezati s vama! Slobodno nas nazovite ili nam pišite o svemu što vas zanima ili postavite pitanje o našim otvorenim pozicijama. A ako ste u blizini, pozivamo vas u obilazak našeg objekta i razgovor uz šoljicu kahve. Željno iščekujemo da vam pokažemo kako je to biti dio Metal-as tima.

Email:

info@metalas.ba

Kopiraj

Telefon:

+387 32 735 537

Poziv

Adresa:

Kakanjska 4
Visoko 71300
Bosna i Hercegovina