25

godina poslovanja

7

certifikata

Sofisticirana metalna rješenja

U Metal-asu specijalizirani smo da nudimo visokokvalitetne metalne proizvode za stambene i poslovne prostore. Naša ponuda sadrži elegantne kupaone radijatore, napredne peći te čelične ograde dizajnirane po mjeri s fokusom na kvalitetu, inovaciji i savremenoj tehnologiji.

Do 5

godina garancije

95%

stalni kupci

Naši proizvodi

Metal-as je vaš izvor sofisticiranih metalnih proizvoda koji vas vode do kvaliteta, sigurnosti i vrhunske tehnologije. Naša izuzetna izrada i napredna tehnologija za rezultat daju vizuelno primamljiva i dugotrajna rješenja za vaše prostore.

Čelične ograde

Poboljšajte sigurnost i izgled stambenih i poslovnih prostora uz naše čelične ograde rađene po mjeri.

Kupaonski radijatori

Osigurajte toplotu i eleganciju uz naše visokokvalitetne kupaone radijatore otporne na visoki pritisak.

Trajnožareći kotlovi

Osjetite spoj vrhunske toplotne snage, efikasnosti i trajnog kvaliteta u našim naprednim trajnožareći kotlovima.

Partneri koji nam vjeruju:

Zašto je Metal-as drugačiji

Za vrhunske metalne proizvode okarakterisane kvalitetom, tehnologijom i zadovoljstvom kupaca odaberite Metal-as. Otkrijte zbog čega smo baš mi vaš idealan partner.

Kvalitet i tehnologija

Ulažemo u najsavremeniju tehnologiju kako bismo vam ponudili izuzetne metalne proizvode koji zadovoljavaju najviše industrijske standarde. Naša posvećenost kvalitetu za rezultat daje najbolje proizvode prilagođene specifičnim potrebama naših kupaca.

Zadovoljstvo kupaca

Our clients are our top priority, and we strive to exceed their expectations in every aspect of our business. By actively listening and responding to their needs, we foster long-lasting relationships built on trust and mutual success.

Provjerena sigurnost

Kako bismo osigurali sigurnost, izdržljivost i sklad sa industrijskim standardima, naši proizvodi prolaze rigorozne certifikacije. Ovakav fokus na kvalitet kupcima garantira sigurnost za ulaganja u vrhunska rješenja njihovih projekata.

Vodeća garancija u industriji

Stojimo uz kvalitet naših proizvoda nudeći garanciju do 5 godina. Ova garancija dokaz je našeg povjerenja u kvalitetnu izradu i kontinuiteta u davanju trajnih rješenja koja ispunjavaju, ali i premašuju očekivanja kupaca.

Usklađenost sa EU standardima

Usklađenost prema standardima Evropske Unije pokazuje našu izvrsnost i sigurnost. Kako bi naši kupci osjećali potpuni mir i vjeru u svoje projekte mi ispunjavamo i premašujemo ove rigorozne standarde.

Pouzdana
isporuka

Svjesni smo koliko je za uspješan projekat važna isporuka na vrijeme. Imajte povjerenje u našu pouzdanu isporuku podržanu logističkom ekspertizom i vjerodostojnim lancem snadbijevanja kojim osiguravamo besprijekorno iskustvo od narudžbe do isporuke prateći vaše projekte budnim okom.

Dokazana stručnost

Sa više od 20 godina iskustva dajemo izvanredne rezultate uz dokazani rekordni uspjeh u EU projektima koji važe za visoko tražene. Naše znanje i stručnost omogućavaju rješenja koja našim kupcima ulijevaju sigurnost i povjerenje.

Istraživanja i razvoj

Kontinuirane inovacije otvaraju nam put prema vrhunskim rješenjima koja odgovaraju sve većim potrebama naših kupaca. Stajanjem na čelu industrijskih napredaka osiguravamo da naši proizvodi budu konkurentni i dostojni.

Strast prema metalu od 1997.

Kako bismo pružili izvrsnost u kvalitetu i inovaciji koristimo naše veliko iskustvo, vođeni ljubavlju prema metalu od 1997. godine.

Metal-as: Provjerena sigurnost

Ponosno ističemo da se u Metal-asu držimo najviših industrijskih standarda za kvalitet, sigurnost i učinak. Da bi se osiguralo ispunjavanje i premašivanje očekivanja naši proizvodi prolaze stroga testiranja i procese certifikacije.

Kao rezultat toga, dobili smo niz najpriznatijih certifikata, uključujući CE oznaku, TÜV SÜD, SGS i EN 442.

Pored toga, dobili smo priznanje od Mašinskog fakulteta u Sarajevu i Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu za testove tolerancije pritiska.

5/5
„Pronalaženje pouzdanih dobavljača ključno je za naš uspjeh, a Metal-as nadmašio je naša očekivanja svojim vrhunskim proizvodima i odličnom korisničkom uslugom. Njihova stručnost i posvećenost inovacijama značajno su doprinijeli završetku naših projekata na vrijeme i u okviru budžeta. Ne mogu da pronađem prave riječi pohvale o Metal-asu za bilo koji posao u kojem su potrebna pouzdana metalna rješenja.”

Nihad Ugarak

Ugarak GmbH, direktor

5/5
„Veliko je zadovoljstvo raditi s Metal-asom. Cijenim njihovu pažnju i posvećenost detaljima i visokokvalitetne standarde koje održavaju u svojoj liniji proizvoda. Tehnička podrška i opcije prilagođavanja koje pružaju omogućile su mi da kreiram jedinstvene i vizuelno očaravajuće dizajne za svoje klijente. Metal-as je postao moj glavni partner za sve moje potrebe vezane za metal, i ja ih svim srcem preporučujem svima koji traže izuzetnu izradu i pouzdanost.”

Započnite razgovor

Želite li saznati više? Naš posvećeni tim je tu da ponudi izuzetnu podršku i individualnu pažnju. Ne ustručavajte se obratiti nam se sa pitanjima ili upitima – radujemo se saradnji na vašim projektima.

Email:

info@metalas.ba

Kopiraj

Telefon:

+387 32 735 537

Poziv

Adresa:

Kakanjska 4
Visoko 71300
Bosna i Hercegovina