25

godina poslovanja

7

certifikata

Sofisticirana metalna rješenja

U Metal-asu nudimo visokokvalitetne metalne proizvode za stambene i poslovne prostore. U našoj ponudi možete pronaći elegantne kupaonske radijatore, savremene trajnožareće kotlove na čvrsto gorivo te čelične ograde dizajnirane po mjeri s fokusom na kvalitetu, inovaciji i tehnologiji koja ide u korak s vremenom.

Do 5

godina garancije

95%

stalni kupci

Naši proizvodi

Metal-as predstavlja ponudu sofisticiranih metalnih proizvoda koji vašem domu omogućavaju kvalitet, sigurnost i vrhunsku tehnologiju. Naša izuzetna izrada i napredna tehnologija za rezultat daju atraktivna i dugoročna rješenja za vaš prostor.

Čelične ograde

Poboljšajte sigurnost i uljepšajte izgled vaših stambenih i poslovnih prostora uz naše čelične ograde rađene po mjeri. Ogradite svoj omiljeni prostor čvrstim i modernim ogradama.

Kupaonski radijatori

Napravite spoj toplote i elegancije uz naše visokokvalitetne kupaone radijatore otporne na visoki pritisak.

Trajnožareći kotlovi

Kroz naše napredne trajnožareće kotlove na čvrsto gorivo dozvolite sebi da osjetite kako izgleda spoj vrhunske toplotne snage, trajnog kvaliteta i efikasnosti.

Partneri koji nam vjeruju:

Zašto je Metal-as drugačiji

Na putu otkrivanja zašto je Metal-as drugačiji uvjerit ćete se u kvalitet vrhunskih metalnih proizvode i dobiti potvrdu naših zadovoljnih kupaca. Dozvolite da vam dokažemo zašto smo baš mi vaš idealan partner.

Kvalitet i tehnologija

Naš cilj je ulaganje u najsavremeniju tehnologiju kako bismo vam ponudili izuzetne metalne proizvode koji zadovoljavaju najviše industrijske standarde. Kvalitet nam je na prvom mjestu i odgovorno tvrdimo da su proizvodi koje nudimo prilagođeni specifičnim potrebama kupaca i daju optimalan rezultat.

Zadovoljstvo kupaca

Naši kupci naš su prioritet i cilj nam je nadmašiti njihova očekivanja u svakom aspektu poslovanja. Pomnim praćenjem i zadovoljavanjem njihovih potreba njegujemo dugovječne odnose izgrađene na povjerenju i zajedničkom uspjehu i zadovoljstvu.

Provjerena sigurnost

Kako bismo osigurali sigurnost, izdržljivost i bili u skladu s industrijskim standardima, naši proizvodi prolaze rigorozne certifikacije. Naši kupci prepoznaju taj trud i fokusiranost na kvalitet i to im ulijeva sigurnost i povjerenje da smo mi pravi odabir za ostvarenje njihovih idejnih rješenja.

Vodeća garancija u industriji

Sigurni u kvalitet naših proizvoda nudimo garanciju do 5 godina. Ova garancija dokaz je našeg povjerenja u kvalitetnu izradu i kontinuiteta u nuđenju trajnih rješenja koja ispunjavaju, ali i premašuju očekivanja kupaca.

Usklađenost sa EU standardima

Usklađenost prema standardima Evropske Unije jedan je od pokazatelja sigurnosti i povjerljivosti. Mi ispunjavamo i premašujemo ove rigorozne standarde kako bi naši kupci bili potpuno mirni i bez sumnje vjerovali u naš kvalitet.

Pouzdana
isporuka

Svjesni smo koliko je u današnjem vremenu vrijeme dragocjeno i držimo se toga u našim isporukama. Imajte povjerenje u našu pouzdanu isporuku podržanu logističkom ekspertizom i vjerodostojnim lancem snadbijevanja kojim vam osiguravamo besprijekorno iskustvo od narudžbe do isporuke, prateći vaše projekte budnim okom.

Dokazana stručnost

Sa više od 20 godina iskustva i dokazani uspjeh u atraktivnim EU projektima naši rezultati su zagarantovani. Znanje i stručnost omogućavaju rješenja koja našim kupcima ulijevaju sigurnost i povjerenje.

Istraživanja i razvoj

Kontinuirane inovacije i poboljšanja otvaraju nam put prema vrhunskim rješenjima koja odgovaraju sve većim potrebama naših kupaca. Uvijek se trudeći biti korak ispred industrijskih napredaka osiguravamo da naši proizvodi budu konkurentni i dostojni.

Strast prema metalu od 1997.

Kako bismo pružili izvrsnost u kvalitetu i inovaciji koristimo naše veliko iskustvo, vođeni ljubavlju prema metalu od 1997. godine.

Metal-as: Provjerena sigurnost

Ponosno ističemo da se u Metal-asu držimo najviših industrijskih standarda za kvalitet, sigurnost i učinak. Da bi se osiguralo ispunjavanje i premašivanje očekivanja naši proizvodi prolaze stroga testiranja i procese certifikacije.

Kao rezultat toga, važno je istaći da posjedujemo niz najpriznatijih certifikata, uključujući CE oznaku, TÜV SÜD, SGS i EN 442.

Pored toga, dobili smo priznanje od Mašinskog fakulteta u Sarajevu i Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu za testove tolerancije pritiska.

5/5
„Pronalaženje pouzdanih dobavljača ključno je za naš uspjeh, a Metal-as nadmašio je naša očekivanja svojim vrhunskim proizvodima i odličnom korisničkom uslugom. Njihova stručnost i posvećenost inovacijama značajno su doprinijeli završetku naših projekata na vrijeme i u okviru budžeta. Ne mogu da pronađem prave riječi hvale o Metal-asu za bilo koji posao u kojem su potrebna pouzdana metalna rješenja.”

Nihad Ugarak

Ugarak GmbH, direktor

5/5
„Pronalaženje pouzdanih dobavljača ključno je za naš uspjeh, a Metal-as nadmašio je naša očekivanja svojim vrhunskim proizvodima i odličnom korisničkom uslugom. Njihova stručnost i posvećenost inovacijama značajno su doprinijeli završetku naših projekata na vrijeme i u okviru budžeta. Ne mogu da pronađem prave riječi hvale o Metal-asu za bilo koji posao u kojem su potrebna pouzdana metalna rješenja.”

Započnite razgovor

Želite li saznati više? Naš posvećeni tim tu je da se posveti isključivo vama i vašim idejama. Ne ustručavajte se obratiti nam se s pitanjima ili upitima – radujemo se saradnji na vašim projektima.

Email:

info@metalas.ba

Kopiraj

Telefon:

+387 32 735 537

Poziv

Adresa:

Kakanjska 4
Visoko 71300
Bosna i Hercegovina