Go to Top

O nama

Metal-as d.o.o. – Tvornica radijatora i kotlova Visoko je osnovana 1997 god kao obrtnička radnja za montažu centralnog grijanja. Danas je Metal-as d.o.o. tvornica koja u svom proizvodnom programu ima integralnu proizvodnju:

-Aluminijskih radijatora

-Kupaonskih radijatora

-Dizajn radijatori u željenim bojama

-Kotlova na kruto gorivo (20-50)kw

Naša tvornica je locirana u Slobodnoj zoni Visoko u vlastitom proizvodnom prostoru površine 2500 m2. Svi proizvodni procesi unutar našeg društva su određeni sistemom upravljanje kvalitetom u skladu sa međunarodnim normama standarda ISO 9001-2015 za što posjedujemo certifikat i redovni audit od eminentne certifikacijske kuće SGS.

Naši proizvodi također imaju domaću atestnu dokumentaciju izdatu od nadležnih BiH institucija. Uz garanciju za svaki naš proizvod prema uslovima iz garantnih listova, naše društvo je također omogućilo servis, održavanje ili zamjenu proizvoda (staro za novo) u post garantnom vremenu, uz minimalne troškove za krajnjeg korisnika.

U sklopu naše tvornice nalazi se izložbeno – edukacijski centar gdje se uz osnovne informacije, praktične probe i testiranja mogu vidjeti svi proizvodi iz našeg asortimana.