Go to Top

Kupaonski radijatori

kupaonskistrKupaonski radijator je proizvod koji je danas postao standard u opremanju  kupaonskih prostora. Svojim funkcionalnim i elegantnim dizajnom moguće ga je uklopiti u bilo koji enterijer.

Kupaonski radijatori izrađen je od visokokvalitetnih atestiranih šavnih čeličnih cijevi.  U višegodišnjem iskustvu pokazalo se da je kvalitet proizvoda njegova najbolja reklama tako da u samom procesu prizvodnje velika pažnja posvećuje kontroli kvaliteta.

Kupaonski radijator se proizvodi u dvije varijante “CLASSIC” (ravna izvedba) i “RONDO” (zaobljena izvedba). Zahvaljujući svom dizajnu, kupaonski radijator je idealno rješenje za zagrijavanje kupaonskog prostora. Raznolikost dimenzija u kojima  se proizvodi ostavlja mogućnost prilagodbe svakom prostoru, od najmanjih do najvećih kupaonica. Standardno se isporučuje u bjeloj boji, ali po željama kupca moguća je i  proizvodnja u boji prema RAL karti.

Garancija na kupaonski radijator je 3 godine od dana kupovine uz uslov pridržavanja garancijskih uslova navedenih u garantnom listu.

kupaonskikatalog1kupaonskikatalog2kupaonskikatalog3tabela